Populära solrum piggar upp i mörkret

Under de mörka årstiderna har vi på Suntech högtryck, så även i år. Vi är i full gång med att förse kunder med solljus och värme.

Senaste veckan har vi kunnat läsa flera artiklar om populära solrum som ger en positiv kick när vädret inte bjuder på så många soltimmar.

Härlig läsning om solrummet på Mötesplats Tumba.  Ta del av en fin artikel om Mötesplats Tumba där solrummet fortfarande är populärt efter många år. Läs om Pelle Sjöström, 74, som ligger på Miami beach i Mötesplats Tumbas solrum två gånger i veckan. På mötesplatsen för 60-plussare kan äldre få sol och sandstrand året runt och här bjuds på flera friskvårdsaktiviteter. Hit kommer man för att träffa andra och må bra.  Till artikeln: Här kan pensionärerna solbada – året runt

Nytt solrum lagom till höstrusket.  Bäcklidens äldreboende i Vinninga, Lidköpings kommun, fick ett nytt solrum lagom till höstrusket. Äldreboendet har genomgått en större ombyggnad och fått sig ett rejält ansiktslyft. Solrummet är den där lilla extra guldkanten som personalen på Bäckliden ville försöka få till när boendet skulle byggas ut. Utbudet av aktiviteter har utökats och det finns något att göra veckans alla dagar.

”-Nya Bäckliden ska vara ett levande hus”, säger enhetschef Ann Eriksson.
Solrummet har fått publicitet i både press och radio. Artikel GT/Expressen 2018-11-27

Ombyggt spa har fått ännu mera sol
Bohusgården Hotell & Konferens 
i Uddevalla har erbjudit sina kunder solljus från Suntech sedan 2011. Nu har de installerat ytterligare en Suntech Trippel och fler besökare kan njuta av ljus och värme i deras nyrenoverade spa-avdelning.    Bohusgården Spa