Triss i Trippel för SDF Majorna Göteborg

Nu kan boende och personal njuta av solljus och värme på inte mindre än tre (!) äldreboenden i stadsdelen Majorna Linné i Göteborg. Gråberget var först ut och nu har även Svaleboskogen och Annedal utrustats med var sitt solrum. De tre rummen har inretts med inspiration av västkusten och har fin naturtrogen interiör.

Att kliva in genom dörren till solrummen är som att komma till ett soligt och sommarvarmt Bohuslän. Brygga, fiskestugor, vågskvalp och klippor hjälper till att skapa ett skönt avbrott från vardagen. Aktiviteten bjuder på en trevlig och social stund med andra boende och personal, men även på avkoppling och återhämtning. Härlig friskvård under våra mörkare årstider eller när vädret inte bjuder på så mycket solljus.

Rummen som byggts om till solrum har tidigare haft helt andra användningsområden och har nu genomgått en omfattande förvandling. Den solbelysta ytan i rummen är ca 12 kvm och då passar solenheten Trippel perfekt. Vårt solljus passar för både små och stora ytor och det går utmärkt att installera solljus i ett mindre rum eller i del av lokal.

Solrummen har fin naturtrogen interiör med inspiration från Bohusläns kustlandskap.