Seniorer i Kanada njuter av skandinaviskt solljus

Solljus och värme uppskattas även av de äldre i Kanada. Hos oss på Suntech pågår arbetet inför nästa leverans till Le Groupe Maurice Inc. Ett företag som bygger och driver andelslägenheter och pensionärs- och vårdboenden där det erbjuds olika nivåer på service och vård.
Vi har tidigare levererat solanläggningar till tio stycken av deras boenden, något som visat sig vara uppskattat, nu har företaget köpt solar till ytterligare fem enheter.

Le Groupe Maurice erbjuder pensionärer levnadsmiljöer där fokus ligger på hälsa, frihet, aktivt liv och komfort. I anslutning till sitt boende har de äldre tillgång till fina sällskapsytor och en mängd aktiviteter. Den som vill ägna sig åt friskvård kan besöka spaavdelningen. Här kan man t.ex. ta en paus från vardagen, sjunka ned i en skön stol och ladda batterierna – i solljus från Sverige.
http://www.legroupemaurice.com/en/