I sommar gör Hexagon solar succé utomlands

Vår distributör i Ryssland, Overseas Spa har lyckats att sälja en Hexagon-3 solsimulator till  ett stugområde i Lipetsk. Företaget som står bakom stugområdet har investerat i  ett Fitness center, i vars spa och relax avdelningen hänger numera  vår sol intill en pool.

Nöjda kunder betyder bra referenser som gör ringarna på vattnet. Efter flera framgångsrika installationer på spa hotell i Estland och deltagande i internationella mässor hörde av sig en ny kund i Lettland och var intresserad att installera sol i spa avdelningen på Otto Hotell & Sun i Pavilosta. Projektplaneringen drog lite på tiden, men i år blev affären av och solen gick iväg strax innan sommarsemestrar.

Läs mer om deras sol här>

Nästa spännande projekt blev vår Hexagon-7 solsimulator till en kund i norra Tyskland, utanför Hamburg som förvandlar en jordbruksfastighet till en modern konferenscentrum och fritidscentrum. Solen ska lysa ner på gästerna i kafeteria/matsalen, medan de avnjuter en härlig frukost eller konferensmåltid. Planerad start av verksamheten är i 2021.