Affärsområden

Hälsocenter och hotell

En solmiljö är ett bra komplement för verksamheter med inriktning på friskvård, hälsa, spa, relax och upplevelse – t ex. hälsocenter, spahotell, konferensanläggningar.

Läs mer

Äldreomsorg

Sunwell har installerat solrum på ett hundratal äldreboenden, både kommunala och privata. Solljuset visar sig ha en mycket positiv inverkan på både de äldre och personalen.

Läs mer

Badanläggningar

Vad passar bättre än en lysande skön sol i en vattenglittrande badmiljö? Sunwell profilerar badanläggningen som något utöver det vanliga och lockar fler kunder och besökare.

Läs mer

Friskvård på jobbet

Företag som erbjuder extra förmåner till sina anställda blir mer attraktiva arbetsgivare. Solrum som friskvård ökar produktivitet och engagemang samt kan bidra till minskad sjukfrånvaro.

Läs mer

Massage

Det infraröda ljuset i Sunwell solsimulator med sin värmande och avslappnande effekt ökar tänjbarheten i muskler och leder. Det underlättar för vissa behandlingar som t.ex. massage.

Läs mer

Yoga och träning

Yoga fylld av uppiggande solljusterapi från Sunwell är extra effektiv under vinterhalvåret. Värmen möjliggör en djupare stretch och utrensning av toxiner, förbättrar syresättning och cirkulation.

Läs mer

Restaurang och orangeri

En välkomponerad smakupplevelse på en restaurang eller en somrig fika på en cafeteria blir något utöver det vanliga under Sunwell’s värmande strålar, samtidigt som både kropp och själ kan slappna av.

Läs mer

Andra områden

Sunwell solsystem passar in på många platser och i de flesta miljöer. Den är diskret när den inte används och kan lätt smälta in i miljön på en arbetsplats eller i en offentlig miljö.

Läs mer