Project Description

Konferens och friskvård på Wellness Beach i Västerås

Kund

Wellness Spa Västerås

Kontakt

Bransch
Spa och relax / Friskvård / Konferens

Uppdrag
Solhörna som komplement till övrig verksamhet

Om företaget

Wellness SPA är ett litet familjeföretag med stora visioner som erbjuder en mängd olika spabehandlingar. Spat ser kanske anspråkslöst på utsidan, beläget i ett industriområde, men insidan har desto mer att erbjuda med sina två våningar, sandstrand, behandlingsrum, yogasal och relaxavdelning med bastu, infrabastu och bubbelpool. Den hårda lokalen är täckt med tyger från golv till tak för att skapa en mysig känsla där gästerna ska känna sig välkomna och avslappnade.

Lösningen

I 2016 har företaget utökat sin verksamhet med en skön tropisk strandhörna – Wellness Beach – som numera är också spats signum. Sunwell har levererat 2 st Trippel solsimulatorer, stor fondvägg med tropiskt motiv samt tonvis av mjuk sand. Kunderna kan uppleva härlig solterapi på Stranden i 28 graders värme året om. Stranden kan hyras per timme eller under längre stunder. Här finns till exempel en projektor som möjliggör konferenser i sanden.

Resultatet

Wellness Spa arrangerar ofta konferenser/teamträff/kickoff/möte på inomhusstrand för små och större grupper upp till 20 personer, med företag från bl.a. Västerås, Eskilstuna, Enköping, Stockholm och Mälardalen. Sedan företaget investerade i solrummet har omsättningen ökat med 50% 3 år, mycket tack vare företagskunder.

Att ha en konferens/möte/kick-off i en härlig miljö är ett skönt sätt att uppleva dagen på och företagen får garanterat gladare och mer inspirerande personal efter denna upplevelse. Deltagare kan välja att starta med 1 timmes tropiskt ljus och sen välja att ha konferensen i kvällssol eller starta med kvällssol för att sen avsluta med tropiskt ljus innan hemgången. Det går även bra att kombinera ihop dagen med behandlingar eller kanske lägga till vistelse i pool & relaxavdelningen.

Wellness Spa erbjuder även skräddarsydda paket för ex möhippa/svensexan där besökare får umgås och åtnjuta strandrelax, privat spa samt special behandling till blivande bruden/brudgummen.

Privata kunder kan boka sig på solterapin på stranden eller med fördel kombinera en timme på stranden ihop med en massage. Genom att värmen från solen får musklerna att slappna av så är kroppen uppvärmd och redo för en skön massagestund.

Wellness Spa erbjuder klippkort till solljusterapi som kan med fördel utnyttjas som friskvård i de stora friskvårdsportalerna portalerna Benify, Actiway och Wellnet och är godkänd av Skatteverket. Företaget har kunder ända från Bangladesh som kommer en gång i månaden för att uthärda det svenska klimatet.

Läs vidare om våra andra projekt