Solrum

Ni bestämmer platsen och scenografin. Vi kan bygga upp en inbjudande strand i ett tropiskt land eller ett glittrande svenskt kustlandskap i skärgården. Om Ni väljer en exotisk miljö så skapar vi en omgivning av finkornig sand och prunkande växter med en stor bakgrundsbild som horisont. Väljer Ni istället en skärgårdsidyll så förflyttar vi solvarma klippor och tjärade träbryggor in i Er lokal. Eller så kanske det handlar om en sofistikerad och stilren Spa-miljö som andas exklusiv njutning. Välj vilket tema som passar just Er anläggning.

Sunwell solsystem, tillsammans med en fläkt som känns som en skön bris, ger en helt unik upplevelse där syn, hörsel, känsel och klimat samverkar.

  • Vi använder oss av en genomtänkt och detaljerad miljö för att ge den rätta härliga och vilsamma solupplevelsen.
  • Med hjälp av ljudsystemet bygger vi upp en ljudbild som kan innehålla det mesta såsom vågbrus, syrsor, fågelkvitter, palmbladens rasslande i vinden mm.
  • Ni upplever solens sköna strålar och värmen som sprider sig i Er kropp. Borra ner fötterna i den mjuka varma sanden och känn hur sandkornen silas mellan tårna.
  • Ert förvalda program reglerar automatiskt atmosfären där ljus, värme och svalkande vindar ger en njutbar och avslappnande upplevelse.

Se urval av tillbehör 

Till Tillbehör