Solrum

Ni bestämmer platsen och scenografin. Vi kan bygga upp en exotisk miljö med tropiskt sandstrand och prunkande växter eller ett glittrande nordisk kustlandskap i skärgården med släta klippor och tjärade träbryggor. 

Ett alternativ till komplett solrum är en solhörna. Vi levererar panoramabakgrund i speciellt textiltyg som reflekterar ljuset och förstärker effekten av ljusterapi. Antingen kan ni välja våra färdiga motiv, eller så utformar vi en lösning efter era önskemål.

Eller så använder ni egen sofistikerad och stilren Spa-miljö som andas exklusiv njutning. Solpanel är diskret och smälter lätt i omgivningen.

Inspirationsgalleri

Sunwell solsystem, tillsammans med en fläkt som känns som en skön bris, ger en helt unik upplevelse där syn, hörsel, känsel och klimat samverkar.

  • Vi använder oss av en genomtänkt och detaljerad miljö för att ge den rätta härliga och vilsamma solupplevelsen.
  • Med hjälp av ljudsystemet bygger vi upp en ljudbild som kan innehålla det mesta såsom vågbrus, syrsor, fågelkvitter, palmbladens rasslande i vinden mm.
  • Ni upplever solens sköna strålar och värmen som sprider sig i Er kropp. Borra ner fötterna i den mjuka varma sanden och känn hur sandkornen silas mellan tårna.
  • Ert förvalda program reglerar automatiskt atmosfären där ljus, värme och svalkande vindar ger en njutbar och avslappnande upplevelse.

Se urval av tillbehör 

Till Tillbehör