Våra användare

Spa och wellness

Ett solrum är ett bra komplement för verksamheter med inriktning på hälsa, friskvård och upplevelse:  Hotell, hälsocenter, spa- och relaxavdelningar, massage- och yoga studios, konferensanläggningar mm.

Läs mer

Bad och sport

Lysande skön sol och bad är en perfekt kombination vid pooler eller i relaxdelen på sport- och badhus och i vattenparker. Solrum underlättar även träning som den allt mer populära sol-yoga.

Sunwell profilerar badanläggningen som något utöver det vanliga och lockar fler kunder och besökare.

Läs mer

Äldreomsorg

Sunwell har installerat solrum på ett hundratal äldreboenden, både kommunala och privata. Solljuset  minskar utanförskap och har en mycket positiv inverkan på både de äldre och personalen.

Läs mer

På jobbet och hemma

Solsystem kan installeras på företag och kontor som personalfriskvård eller privat i hemmaspa eller uterum.

Företag som erbjuder extra förmåner till sina anställda blir mer attraktiva arbetsgivare. Solrum som friskvård ökar produktivitet och engagemang samt kan bidra till minskad sjukfrånvaro.

Läs mer

Medicinsk sektor

Den läkande solen sin värmande och avslappnande effekt kan underlätta terapi och behandlingar för patienter på ex kliniker och mottagningar.

Läs mer

Andra områden

Sunwell solsystem passar in på många platser och i de flesta miljöer: offshore, gruvor, restauranger, väntrum, lounger,  kryssningsfartyg – det är bara fantasin som sätter stopp.

Läs mer

Vad gör Sunwell

Vill du veta mer om hälsoeffekter av ljusterapi med solsimulator eller se inspirationsbilder?

Se här