Andra områden

Sunwell solsystem passar in på många platser och i de flesta miljöer. Den är diskret när den inte används och kan lätt smälta in i miljön på en arbetsplats eller i en offentlig miljö. 

Solpaneler finns i flera modeller och kan byggas i olika storlekar, former och färger.

Vi lyser upp gemensamma faciliteter på bostadsföreningar, där ett solrum för friskvård och relax ger föreningen ett attraktivt mervärde.

Vi finns på universitet för att främst utländska studenter och personal lättare kan uthärda det solfattiga skandinaviska vinterhalvåret. Högskolan Väst i Trollhättan erbjuder studenter och personal att slå sig ned med en kopp kaffe eller bara umgås i en Sunwell solmiljö.

Kunden kan avnjuta en välkomponerad smakupplevelse på en restaurang eller en somrig fika på en cafeteria / orangeri under Sunwell solsystems värmande strålar. I en unik och avkopplande spa-miljö, bland palmer och citrusträd kan både kropp och själ slappna av.

Vår kund Centralbadet i Stockholm erbjuder under vinterhalvåret ljusterapi, antingen i orangeriet  eller för badgäster utomhus i anslutning till restaurangavdelningen.

En av våra utländska kunder, Nutzwedel i Tyskland har installerat en stor Hexagon solpanel i sin restaurang/orangeri intill en tema-bar från Hawaii som lyser ner på gäster, medan de äter en exklusiv måltid från restaurangens förstklassiga kök.

Vi erbjuder attraktiv affärsmöjlighet med solterapi på:

  • Skidhotell som alternativ till afterski
  • Kryssningsfartyg 
  • Flygplatslounger
  • Shoppinggallerior
  • Naturrum
  • Djurparker

Vi ser en utmärk chans att öka välmående och hälsa för personalen  på solfattiga arbetsplatser som ex oljeplattformar, offshore och gruvor.

Möjligheter är oändliga. Kom med ditt förslag så löser vi det!

Vissa kommuner har investerat i mötesplatser för äldre och personer med funktionsvariationer. Två  av dessa är Mötesplats Tumba i Botkyrka kommun och Mötesplats Fyren i Luleå. Se mer här >

Urval av våra kunder som vi har samarbete med: