Bad och träning

Vad passar bättre än en lysande skön sol i en vattenglittrande badmiljö? Så om du redan har det ena – varför inte skaffa det andra? 

Sunwell profilerar badanläggningar som något utöver det vanliga och lockar flera kunder och besökare

Sol och bad är en perfekt kombination på sport- och badhus, vattenparker och campingar. Sunwell solsystem blir ett härligt komplement i anslutning till relax- och spaavdelningar eller intill pooler, där man kan koppla av i värmande solsken.

Allt fler badanläggningar inkluderar solrum i sitt utbud då ljusterapi faller under friskvårdsaktiviteter godkända av Skatteverket och efterfrågas av många kunder som vill använda sina friskvårdsbidrag. Solljusterapi finns även hos de stora friskvårdsleverantörerna som Benify, ActiWay, ePassi och Wellnet.

Möjligheter är många: Vi har exempelvis installerat ett solrum i barnsektionen på vattenpark i ryska nationalarenan Luzhniki i Moskva, där barnen kan leka solsäkert i den varma sanden, medan föräldrar unnar sig en spabehandling.

Sunwell solrum är ett utmärkt komplement på sport/badcentrum, men även på yogastudios och gym som vill sticka ut från mängden och erbjuda sina besökare ett komplett utbud av olika träningsformer.

Den allt mer populär träningsformen yoga i solen, solyoga och strandyoga i ett solrum är extra effektiv under vinterhalvåret, då värmen möjliggör bl. a en djupare stretch och utrensning av toxiner.

Läs reportage om solyoga som ny träningstrend här>

Solterapi fungerar även som en skön avslappning efter ett hårt träningspass.

Karta med våra referenser som är öppna för allmänheten:

Se här

Här går sollampan varm var dag och besökarna är så nöjda och glada.

M. Hjelm, Äventyrsbadet

”-Vi jobbar intensivt som egna företagare och ett break är alltid uppskattat! Första dagen bestod av möten i alla dess former och kvällen blev det egentid i SPA avdelningen. Solrummet var en given favorit! Ett glas vin och sol!!!”

Besökare i i SPA avdelningen efter kick-off, Nösund Havshotell

”- Ett smultronställe för mig är spa-avdelningen på badhuset i Skövde där jag bor. Där finns en simulerad tropisk badstrand. Jag ställer själv in om jag vill till Bali, Mauritius eller Västindien. Sedan börjar vinden, ja det vill säga fläktarna, blåsa och solen, alltså lamporna, lysa. Underbart!”

Besökare i relax Aqua Vitalis, Arena Skövde

-” Lyckan gör mig gråtfärdig”

Besökare på Yoga studion, Yoga Folks

Se urval av våra kundprojekt

Till Kundprojekt

Svenska kunder:

Utländska kunder: