På jobbet och hemma

Personalförmåner såsom solterapi på jobbet är inte bara nyckeln till välmående anställda, utan spelar även en viktig roll för att vara attraktiv som arbetsgivare. Satsning på personalhälsa utgör en viktig del i företagets lönsamhet.

För en trött personal kan en stunds återhämtning i Sunwell solsimulator ge mångdubbelt tillbaka genom minskade sjukskrivningar, ökad produktivitet och lojalitet.

Ljusterapi faller under friskvårdsaktiviteter godkända av Skatteverket som arbetsgivaren via friskvårdsbidrag kan erbjuda skattefritt till sina anställda. Ljusterapi med solsimulator finns även hos de stora friskvårdsleverantörerna som Benify, ActiWay, ePassi och Wellnet.

Sunwell solhörna kan bli en uppskattad del av företagets gym, lysa upp matsal eller fikarum. En av våra kunder bestämde sig för att inreda ett eget solrum för sin personal, läs mer här>

Sunwell solsystem kan installeras i ett konferensrum. Ni erbjuder Era kunder en härlig och semesterbetonad stund som garanterat etsar sig fast i minnet och skapar mervärde och lönsamhet.

Vårt första solrum Mauritius installerades på äldreboendet Solängen i Vänersborg som en dal av friskvårdsprojektet för personalen. Från utvärderingen av projektet kan man utläsa att solterapi och massage var de mest uppskattade aktiviteterna. Kommunen lyckades under två år minska sjukfrånvaron bland de 46 anställda med 25 procent.

Läs mer här >

Sola säkert och ladda batterier året runt, när som helst och oavsett väder. Det låter nästan för bra för att vara sant, men Sunwell solrum kan bli en semesteroas hemma där man kan drömma sig bort. Det kan bli det nya sättet för familj, vänner, kollegor att umgås och få ny energi från solens värmande och hälsosamma strålar.

I pandemins och klimatförändringarnas spår är framtidens utveckling kring resande oviss och allt fler väljer att semestra hemma – hemester. Sunwell sol utgör ett klimatsmart alternativ. Sunwell solsimulator kan bli en perfekt komplement till hemmaspa, inomhuspooler, hot tub, inglasade altaner och vinterträdgårdar.

Se urval av våra kundprojekt

Till Kundprojekt

Urval av kunder: