Andra områden

Sunwell solsystem passar in på många platser och i de flesta miljöer. Den är diskret när den inte används och kan lätt smälta in i miljön på en arbetsplats eller i en offentlig miljö. Ni kan erbjuda Era kunder och anställda en härlig och semesterbetonad stund, som garanterat etsar sig fast i minnet och skapar mervärde och lönsamhet.

  • Vi finns både inom offentlig och privat sektorn, bl a som rehabilitering på stödboenden, anhörigcentraler och privata kliniker.
  • Vi lyser upp gemensamma faciliteter på bostadsföreningar, där ett solrum för friskvård och relax ger föreningen ett attraktivt mervärde.
  • Vi finns på universitet för utländska studenter och personal, för att underlätta deras tillvaro i det skandinaviska klimatet. Högskolan Väst i Trollhättan erbjuder studenter och personal att slå sig ned med en kopp kaffe eller bara umgås i en Sunwell solmiljö. Här finns studenter från olika delar av världen och för de som inte upplevt våra solfattiga vintermånader tidigare kanske ljuset är extra skönt.

Vi ser möjligt behov av solterapi och dess läkande kraft på vårdcentraler, sjukhus, inom palliativ vård, psykolog- och psykiatrimottagningar samt rehab för reumatiker.

Skidhotell, kryssningsfartyg, flygplatslounger, oljeplattformar, gruvor, djurparker, naturrum, shoppinggallerior, bastuanläggningar, vilorum, vinterträdgårdar, café .… möjligheter är oändliga.

Kom med ditt förslag så löser vi det!

Vissa kommuner har investerat i mötesplatser för äldre och personer med funktionsvariationer. Två  av dessa är Mötesplats Tumba i Botkyrka kommun och Mötesplats Fyren i Luleå. Se mer här >

Urval av kunder som vi har samarbete med: