Testimonials

”- Tänk dig en fin höstdag och alla äldre som vill komma ut. Personalen hinner inte att klä på alla brukare och då blir många sittande kvar inlåsta på sina avdelningar. Nu med solrummet är allt mycket enklare! Med färre personal kan de äldre ändå få komma ut i solen, då flera kan ta sig till solrummet själva och njuta!”

Personal på äldreboende

”- Vi jobbar intensivt som egna företagare och ett break är alltid uppskattat! Första dagen bestod av möten i alla dess former och kvällen blev det egentid i SPA avdelningen. Solrummet var en given favorit! Ett glas vin och sol!!!”

Besökare av Spa hotell

”- Ett smultronställe för mig är spa-avdelningen på badhuset i Skövde där jag bor. Där finns en simulerad tropisk badstrand. Jag ställer själv in om jag vill till Bali, Mauritius eller Västindien. Sedan börjar vinden, ja det vill säga fläktarna, blåsa och solen, alltså lamporna, lysa. Underbart!”

Besökare av badhusanläggning

”- Man blir väldigt avslappnad och mår bra, och mår man bra psykiskt så mår man bra även fysiskt. Det hänger ju ihop. I solrummet mår man gott! Det är det här med värmen och ljuset som gör att man otvivelaktigt mår BRA.”

Pensionär på äldreboende

”-Det påminner om sol, bad och sommar. Det är varmt och skönt. Det var verkligen avkopplande!”

Besökare på hälsocenter

”- När man kommer härifrån är man glad och pigg. Det är en otroligt påtaglig skillnad!”

Besökare på yogastudio

Våra användare

Se vilka våra kunder är 

Läs mer