Spa och wellness

Sunwell solrum med ljusterapi är ett bra komplement för verksamheter med inriktning på spa, friskvård och hälsa som vill erbjuda det ”lilla extra” och sticka ut bland konkurrenter. Solterapi kan ingå i dagsspa, bli en del i övernattningspaket på hotellets relax eller erbjudas som extra aktivitet till konferensgäster.

Solterapi kan även bli ett alternativ till afterski på skidhotell och skidanläggningar.

Möjligheterna med Sunwell solmiljö är oändliga:

  • beachparty i november
  • personalfest i december
  • bröllopsresa i januari
  • familjefirande i februari

… eller bara en annorlunda upplevelse när som helst.

Med en Sunwell solrum kan du erbjuda ett härligt alternativ till solsemester året runt och ett efterlängtat avbrott i vardagen. Vår kund Nutzwedel i Tyskland har byggt autentisk miljö från ön Maui på Hawaii där hela 7 stycken solsystem skapar en härlig och solig tropisk miljö.

Det infraröda ljuset i Sunwell solsystem med sin värmande och avslappnande effekt ökar tänjbarheten i muskler och leder. Det underlättar för vissa behandlingar t.ex. massage, som blir en mycket behaglig upplevelse. Kunden kan antingen först njuta av ljuset och värmen i Sunwell solrum och sedan få massage i ett behandlingsrum, eller uppleva den underbara känslan när solens strålar värmer kroppen, samtidigt som kunden får massage – på stranden.

Allt fler relaxavdelningar och friskvårdsföretag inkluderar solrum i sitt utbud av behandlingar då ljusterapi faller under friskvårdsaktiviteter godkända av Skatteverket och efterfrågas av många kunder som vill använda sina friskvårdsbidrag. Solljusterapi finns även hos de stora friskvårdsleverantörerna som Benify, ActiWay, ePassi och Wellnet.

Karta med våra referenser som är öppna för allmänheten:

Se här

Det påminner om sol, bad och sommar. Det är varmt och skönt. Det var verkligen avkopplande!

Staffan Nilsson, Axtorp Sunhouse

Så varmt och härligt, och det hjälpte mina reumatiska leder! Kommer definitivt tillbaka.

L. Krieg, Kusten Hammarö

”-Vi jobbar intensivt som egna företagare och ett break är alltid uppskattat! Första dagen bestod av möten i alla dess former och kvällen blev det egentid i SPA avdelningen. Solrummet var en given favorit! Ett glas vin och sol!!!”

Besökare i i SPA avdelningen efter kick-off, Nösund Havshotell

Se urval av våra kundprojekt

Till Kundprojekt

Svenska kunder:

Utländska kunder:

Sunwell har levererat solsystem och solrum till länder såsom Norge, Estland, Lettland, Nederländerna, Tyskland, England, Vitryssland och Ryssland.