Året börjat med solflytt och nya solrum

Sol och Sand påbörjar 2020 med att flytta sin verksamhet från Ytterby till nyrenoverade lokaler i Vita Villan på Fästningsholmen i Kungälv.

Ett tomt allrum har omvandlats inom loppet av några timmar till ett tropisk paradis med två Trippel solsimulatorer, fondbild med exotiskt strandmotiv och nästan en ton ny fräsch sand.

Förutom en skön stund i solen kommer kunder att kunna avnjuta även en kroppsmassage i en exotisk miljö med palmer, sol, sandstrand, havsbris och vågskvalp.

Näst på tur var Eskilstuna kommun där vi flyttade Trippel solsimulator samt byggde helt nytt fräsch solrum med tropiskt tema i KV Nätet

Vi hjälpt Ersta Diakoni i Stockholm Farsta att bygga ett nytt tropiskt solrum i nyrenoverade lokaler och flytta solanläggningen med kulisserna från Enebackens äldreboende i Åkersberga som har bytt ägare.

Även i Hammarö kommun har man valt att flytta solrum från äldreboendet Gunnarskärsgården till Djupängen. Vi har flytta Trippel solsimulatorn det nya rummet som är dekorerat med kundens egen fondbild med motiv från Vänerns kustlandskap.